• -kr 700.00
Specialized 2FO Clip Terrengsko

Specialized 2FO Clip Terrengsko

Specialized
61114-6040
Siste varer på lager
kr 1,099.00 kr 1,799.00 -kr 700.00
Inklusive MVA

Slitesterkt fottøy til plattformpedal med flere smarte detaljer, som høy ytelse, god passform, rustninglignende beskyttelse og uovertruffen grep.

>
 Optimalisert for uanstrengt kjørestil med plattformspedaler. 
> Effektiv trekkraft og myke landinger
> Vær- og støtmotstandig

Farge
  • Svart
Størrelse

 

Specialized 2FO Clip Terrengsko

Å presse grensene krever tillit til utstyret ditt. 2FO Clip leverer kontroll, komfort og beskyttelse. 2FO Clip blei utviklet og testet av profesjonelle enduro og utforsyklister over hele verden, og er konstruert for en jevn og rask av og påstiging slik at du kan fokusere på det som er viktig. 

Terrengskoene er utstyrt med Body Geometry teknologi, som er ergonomisk designet og vitenskapelig testet, for å øke kraften, øke effektiviteten og redusere sjansen for skader ved å optimalisere hofte-, kne- og fotstilling. Landing Strip kanal under skoen for sørger for stabil kontakt mellom sko og plattformpedal både når du er klikket inn og når du ikke er det, og dual durometer gummisåle med utmerket grep når du ikke er på sykkelen

2FO Clip har flere smarte detaljer som en stiv Lollipop plate sørger for å opprettholde høy ytelse og trekkraft. Polstret EVA mellomsåle sørger for støtte, støtdemping og myke landinger når du hopper av sykkelen. Tilpasset anti-tear støpt tå og hæl for rustninglignende beskyttelse, slitesterke syntetiske overdelen med slagbeskyttelse og forhøyet ankel i air mesh 

Uansett hvor eller hvordan du sykler, er 2FO Clip MTB fra Specialized en terrengsko du kan stole på.

Vekt: 450g (1/2 par, størrelse 42)


1 Artikkel
719676276465
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.