Sykkelbutikken har et moderne og velutstyrt verksted, og utfører alt fra service og justeringer til full overhaling på alle typer sykler.

For å få utført service eller reparasjoner på din sykkel må du komme inn på vårt verksted. Sykkelbutikken har sykkelmekanikere med ekspertise og høy kompetanse, og gir deg som kunde den trygghet du skal ha når du velger reparasjon eller service hos oss.

Hugs at en godt vedlikeholdt sykkel varer lengre og er veldig mye gøyere å sykle på.

Bestill verkstedstime

Bestill verkstedstime på telefon 55 36 18 80, eller sendt oss en e-post til verksted@sykkelbutikken.no, så ser vi på sykkelen din når du leverer den inn til avtalt tid.

Visst du ønsker å bestille time i butikk, ikke ta med sykkelen, for det kan være noe ventetid og verkstedet har ikke plass til å oppbevare sykkelen.

Shimano Service Center

Enten du bruker sykkelen til trening, pendling eller fritid, pålitelig sykkelservice er avgjørende for å sikre at du kan fortsette å nyte sykkelen til det fulle. Regelmessig vedlikehold gjennomført av profesjonelle mekanikere garanterer lengre levetid på sykkelen din og økt sykkelglede. En jevnlig sjekk og reparasjon av sykkelen sikrer at den er i god stand til enhver tid og du unngår dermed uventede kostnader.

Hvorfor velge et Shimano Service Center?

Hos et Shimano Service Center kan du forvente utmerket service fra folk som kjenner sykkelen din best. Du trenger ikke bekymre deg for kvalitet, pålitelighet, kunnskap og sikkerhet hos oss. Vi gjør alt vi kan for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å ta godt vare på sykkelen din. Du kan spørre oss om hva som helst, vi hjelper deg gjerne og gir råd. Vi deler også gjerne vår kunnskap og ekspertise med deg, slik at du kan lære mer om hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Vi tilbyr utmerket sykkelservice:

• Utført av mekanikere som er sertifiserte og har gjennomført tekniske kurs fra Shimano
• Vi bruker alltid originaldeler
• Vi bruker de nyeste Shimano-teknologiene

Besøk Shimano Service Center på nett og lær mer om hvordan du får mest mulig ut av sykkelen din.

www.shimanoservicecenter.com

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.