BIKE SIZING
Enkel sykkeltilpasning
 
En grunnleggende tilpasning av sittestilling med fokus på sadel, sittehøyde, stem og styre med mer.
1 time. 
 
899,-

GEOMETRY FIT
Full bike fit
 
En mer omfattende sykkeltilpasning bestående av fire trinn: Intervju, fleksibilitetsundersøkelse, tilpasning og rapport. Optimaliser en ergonomisk riktig sittestilling for økt ytelse, komfort og utholdenhet, samt for å unngå belastningsskader. 2,5 time. 
 
1999,-

Intervju
 
En gjennomgang av dine ambisjoner, behov og skadehistorikk er viktig info, uansett om du er nybegynner eller erfaren. Det vil gi oss en pekepinn som vi tar med oss i de neste trinnene.

Fleksibilitetsundersøkelse
 
En kartlegging av dine fysiske forutsetninger og egenskaper. Vi ser bl.a. på fotstruktur, kne- og ankelposisjon, benlengde, rygg- og nakkestruktur og fleksibilitet.

Tilpasning
 
Med bakgrunn i de to første trinnene finner vi en ergonomisk, effektiv og komfortabel sittestilling. Poenget er å tilpasse sykkelen til deg, og ikke motsatt. En komfortabel sittestilling tilpasset din fysikk vil optimalisere ytelse og utholdenhet.

Rapport
 
Når vi er ferdige vil du få med deg en rapport med nøyaktige mål av den nye sittestillingen. Sykler du mye i etterkant av en tilpasning vil som oftest kroppen og fysikken endre seg. Derfor kan det være en god idé å vurdere en ny fit senere på året eller før neste sesong.

Product added to wishlist

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.