[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Om oss

Sykkelbutikken rommer hele 1300 kvm og har et rikholdig utvalg av sykler, utstyr, mekanikere og fagfolk som yter profesjonell service.

Sykkelbutikken vet at en kvalitetssykkel er viktig for den gode sykkelopplevelsen, og i vår butikk finner man et bredt utvalg av sykler i butikken som dekker alle kategorier og prisklasser. Alle modeller vi satser på skal være mulig å kikke på i butikken, og om vi ikke har sykkelen i din størrelse blir denne bestilt omgående og levert innen kort tid. I Sykkelbutikken er ikke din drømmesykkel langt unna!

Verkstedet har årelang erfaring og høy kompetanse med å fikse alle typer sykler, og tilbyr rask og rimelig reparasjon og service. Sykkelmekanikerens kunnskap er bygget opp gjennom kontinuerlig arbeid med bransjens tekniske utfordringer, og våre kunder kan stoler på at vi kan faget vårt.

Våre åpningstider gjør det enkelt for deg å komme inn på et tidspunkt som passer i en travel hverdag. Vi har meget gode parkeringsmuligheter. 

Hilsen oss i Sykkelbutikken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][/vc_column][/vc_row]

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.