• Ny
Garmin HRM-Pro Plus Pulsmåler

Garmin HRM-Pro Plus Pulsmåler

Garmin
010-13118-00
Ikke på lager
kr 1,579.00
Inklusive MVA

Enten du trener innendørs eller utendørs, gir HRM-Pro Plus-pulsbeltet deg de nøyaktige dataene du trenger for å tøye grensene og nå målene dine.

> Koble til en kompatibel Garmin-smartklokke, og få tempo- og distansedata om løpeturene dine innendørs.
> HRM-Pro Plus overfører pulsdata i sanntid til kompatible enheter, utstyr og apper.
> Det verktøyfrie dekselet gjør det enkelt å skifte batteri, og du får også opptil ett års batterilevetid.

 

Garmin HRM-Pro Plus Pulsmåler

Premium pulsbeltet HRM-Pro Plus sporer løpeturer, svømmeøkter og mye annet. Beltet sender nøyaktige puls- og pulsvariasjonsdata i sanntid via en ANT+®-tilkobling med Bluetooth® Low Energy-teknologi, noe som gir deg flere treningsalternativer. Se pulsdata som overføres til Garmin-enheten, i treningsapper som Zwift, og til og med på kompatible treningsapparater på treningsstudioet. 

I tillegg til at dette pulsbeltet viser pulsen din, sporer det også løpsdynamikken din. Dette gjøres gjennom statistikk om vertikal bevegelse, tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikale forholdstall med mer for å forbedre formen din. Beltet har en betydelig forbedret nøyaktighet når det kommer til tredemølle og innendørs løping.

HRM-Pro Plus lagrer pulsdata under svømming eller andre aktiviteter som er utenfor rekkevidde for klokka, og sender deretter dataene dine til en kompatibel Garmin-klokke når aktiviteten er fullført. HRM-Pro Plus lagrer også skritt, kalorier, intensitetsminutter og heldagspuls og synkroniserer dem deretter med klokken din. 

Pulsmålermodulen på HRM-Pro Plus er ikke bredere enn bredden på den myke stroppen. Batteriene til HRM-Pro Plus vil være enkle å bytte ut med det verktøyfrie batteridekselet. Med kun en kvart omdreining er dette gjort på noen få sekunder.


FÅ MER UT AV TRENINGEN

TILKOBLING: Med ANT+®- og BLUETOOTH® Low Energy-teknologi overfører denne enheten med dobbel overføring nøyaktige puls- og ytelsesdata i sanntid til Garmin-smartklokker og -sykkelcomputere, kompatibelt treningsutstyr, Tacx® Training-appen og andre apper.
LØPSDYNAMIKK: HRM-Pro Plus måler løpsdynamikk – som vertikal bevegelse (oscillasjon), tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall med mer for å forbedre formen din og aktivere løpskraft på en kompatibel Garmin-klokke.
INNENDØRSTRENING: Denne pulsmåleren overfører informasjon om tempo og distanse under økter på innendørsbaner og tredemøller til en kompatibel Garmin-smartklokke og via BLUETOOTH Low Energy-teknologi, slik at du kan få dataene du trenger, uansett hvor du trener.
LAGRE OG VIDERESEND DATA: Selv når du er utenfor klokkens rekkevidde, lagrer HRM-Pro Plus data under svømmeøkter og andre aktiviteter. Deretter sendes disse dataene til en kompatibel Garmin-smartklokke når du er ferdig.
AKTIVITETSMÅLING: Pulsmåleren lagrer forbrente kalorier, intensitetsminutter og puls hele dagen i løpet av treningsøkter og kamper. Den oppdaterer til og med alle Garmin-enheter via Garmin Connect™ appen og TrueUp™-funksjonen.


LAGET FOR KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET

OMFORTABEL BRUK: Den lille og lette pulsmålermodulen passer innenfor bredden til den myke, komfortable stroppen. Så beveg deg fritt og ta deg helt ut – HRM-Pro Plus kommer ikke til å være i veien for deg.
BATTERILEVETID: I tillegg trenger du ikke å uroe deg for å gå tom for batteri. Det nye, verktøyfrie batteridekselet er enkelt å bruke, og du får opptil ett års batterilevetid.


SPESIFIKASJONER

MODULSTØRRELSE: B 29.4 mm x H 51.4 mm x D 8.5 mm 
STØRRELSESOMRÅDE: 60–106 cm (med ekstra forlengelsesrem: 60–142 cm)
VEKT: 52 g
VANNTETTHET: Svømme, 5 ATM
BATTERI: CR2032
BATTERITID: 12 måneder (tri-trening én time per dag)
BATTERIDEKSELTYPE: Verktøyfri

No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.