Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler
Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler
Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler
Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler
Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler
Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler

Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler

Shimano
EPDMX70
På lager
kr 1,399.00
Inklusive MVA
Toppedaler spesielt designet for BMX-konkurranse med stram og solid innfesting som holder foten på plass ved ekstreme krefter og harde landinger.

Rask innfesting og utklipping med 9° utklippingsvinkel
> Bred plattform som effektivt overfører kreftene
> Laget for lang levetid

 

Shimano PD-MX70 DXR SPD Pedaler

DXR MX70 er toppedaler spesifikt designet for kravene som stilles i BMX-konkurranser. Den ligner utseendemessig på XT M8020, men kommer med vesentlig tryggere feste til skoene for å holde foten på plass i de bratteste bakkene. Samtidig har den enkel utklipping for økt kontroll.

Med et spesielt SPD-design tilpasser BMX-konkurranser gir DXR MX70 en stram og solid innfesting av foten for å holde den på plass selv ved ekstreme krefter og harde landinger. Samtidig gir den smalnede 3,5-graders utklippingsvinkelen rask frigjøring av foten når du trenger det for kontroll og stabilitet. Plattformen er ekstra bred for mer effektiv kraftoverføring fra fot til krankarm, mens den tynne dobbelsidige SPD-løsningen reduserer høyden og gor ekstra stabilitet under høy last. Den integrerte rammen rundt SPD-bindingen beskytter mot slag fra steiner og trær midt i konkurransen. Spindelen er laget i krom-molybden, samt at lagrene er forseglede for minimalt vedlikehold og lang levetid.

> Kraftig innspenning. Den forsterkede SPD-kloen sikrer at foten sitter som limt på pedalen, slik at ud kan hafullt fokus på syklingen fra start til mål.
> Rask innfesting og utklipping. Den smalere 9° utklippingsvinkelen (standard på SPD er 12,5°) betyr raskere utklipping når du har behov for ekstra kontroll og stabilitet.
> Strålende kraftoverføring. Den brede plattformen overfører kreftene effektivt fra foten til krankarmen for maksimal fart langs landeveien. Den dobbelsidige SPD-løsningen er smal og lav for ekstra stabilitet i tråkket.
Økt beskyttelse. Den integrerte rammen rundt SPD-løsningen beskytter pedalen fra slag og støt fra steiner underveis i rittet.
Laget for lang levetid. Krom-molybden-spindelen og de forseglede lagrene krever lite vedlikehold, og er bygget for lang levetid.

Kropp: Anodisert aluminium
Aksling: Chrome-Moly stål
Klosser: SPD, SM-SH51 klosser medfølger
Vekt: 414 gram (par)

5 Produkter
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.