Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler
Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler
Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler
Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler

Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler

Shimano
EPDM821
På lager
kr 1,999.00
Inklusive MVA
Svært bestandige, lave SPD-pedaler med pålitelig og bred plattform for aggressiv utfor- og endurosykling.

> Bredere plattform for stabilitet
> Færre slag fra steiner og røtter
> Frastøter seg gjørme
> Laget for lang levetid

 

Shimano PD-M821 Saint SPD Pedaler

Fart og kontroll for utforsykling med SPD-løsning. Saint M821 er svært bestandige, lave SPD-pedaler for aggressiv utfor- og endurosykling. Den brede plattformen med fire knotter for eksepsjonelt grep og sikkerhet gjør at du kan forsere utforbakkene så fort du bare vil.

Saint M821 øker stabiliteten og selvtilliten for aggressive utfor- og endurosyklister. En pålitelig, bred plattform med fire justerbare knotter gir strålende støtte og grep i alle forhold, slik at du kan ha fokus selv i stressede situasjoner.Den tynne konstruksjonen minimerer risikoen for slag fra fremmedobjekter på tekniske stipartier. Når du treffer bakken i landingen sørger den herdede legeringen i plattformen for å tåle støtet problemfritt. Den åpne bindingsmekanismen frastøter seg gjørme for å opprettholde en ren og god kontakt mellom pedal og sko. Den smale men solide krom-molybden-spindelen med forsglede lagre er enkle å vedlikeholde slik at sykkelen forblir på veien fremfor i verkstedet.

> Bredere plattform for stabilitet. Den ekstra brede plattformen gir en svært stabil plattform for føttene på aggressive utforkjøringer, som maksimerer kontroll og selvtillit for raskere sykling.
> Godt grep. Fire avtagbare og høydejusterbare knotter gir ytterligere støtte og grep når du ikke er klippet inn, for å gi deg nok en liten fordel på sleipe forhold.
> Færre slag fra steiner og røtter. Den tynne konstruksjonen betyr kort asvstand mellom sko og pedal, og reduserer dermed risikoen for at slag og støt fra fremmedleger på tekniske stier. Når du lander etter hopp vil den sterke legeringen sørge for at pedalene tåler selv de tøffeste støtene.
> Frastøter seg gjørme. Den åpne bindingsmekanismen frastøter seg gjørme for å opprettholde en ren kontaktflate mellom pedal og sko.
> Laget for lang levetid. Den smale men samtidig solide spindelen i krom-molybden med forseglede lagre sørger for lave krav til vedlikehold.

Aksel: CrMo (stål)
Klosser: SM-SH51 SPD (medfølger)
Vekt: 568 gram per sett

2 Produkter
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.