Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler
Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler
Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler
Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler
Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler
Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler

Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler

Shimano
EPDM8120
Siste varer på lager
kr 1,499.00
Inklusive MVA
Konkurransepedaler med en tynnere og bredere plattform for maksimal kontroll, og avrundet akselkant som frastøter seg gjørme, perfekt for enduro, sti- og terrengsykling.

>
 Forsterkede innfestingshakk i pedalen holder skoen på plass
> Pedaldesignet sørger for at gjørme preller
> Bygget for lang levetid, og krever lite vedlikehold

 

Shimano PD-M8120 Deore XT Pedaler

Konkurransepedaler for enduro, sti og fjellsykling. Med utgangspunkt i rammedesignet til M8020, har Deore XT M8120-pedalene kontroll og ytelse for sti, og enduro til et nytt nivå. Denne modellen har en brede plattform for økt kontroll og kraftoverføring, mens en mer avrundet akselkant frastøter seg gjørme bedre for renere pedalkontakt.

Deore XT M8120 er optimalisert for enduro, sti- og terrengsykling, med en tynnere og bredere plattformramme for maksimal kontroll, stabilitet og selvtillit, noe som gir en svært stabil plattform for føttene på aggressive utforkjøringer. 

Den lave SPD-mekanismen reduserer avstanden mellom sko og pedalaksling, og øker derfor stabilitet og minimerer sløsing av energi.
For hjelp med å feste skoen til pedalen vil plattformen føre skoen tilbake mot SPD-bindingen for eksepsjonell stabilitet, samtidig som at rammen beskytter pedalen mot skadende støt fra steiner. De forsterkede innfestingssporene på SPD-pedalen holder skoen trygt sikkert på plass, for å opprettholde fart og momentum i aggressivt terreng, mens du fyker avgårde langs tekniske stipartier.

Når du ikke er klippet inn i pedalene fungerer rammen som en plattform som fører skoen tilbake i SPD-bindingen, samtidig som den beskytter SPD-mekanismen fra støt og slag.

Den åpne bindingsmekanismen frastøter seg gjørme for å opprettholde en ren kontaktflate mellom pedal og sko, for optimal kontakt mot skoen, og dermed overlegen kontroll. Den lave vekten maksimerer effektiviten når du tråkker pedalen i bånn gjennom krappe svinger, og spindelen i krom-molybden, samt de forseglede lagrene krever lite vedlikehold og er bygget for lang levetid.

Deore XT M8120 pedalene er designet
 spesifikt med tanke på kombinasjon med Shimano sin ME7 endurosko, som gir optimal integrasjon av sykkel og rytter, og strålende kontroll på sykkelen i utforpartier.

Kropp:
 Aluminium
Aksling: Chrome-Moly
Klosser: SPD, SM-SH51 klosser medfølger
Vekt: 438 gram (par)

1 Artikkel
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.