Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road
  • -kr 1,609.00
Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road
Specialized S-Works 7 Road

Specialized S-Works 7 Landeveissko

Specialized
61018-7742
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 2,990.00 kr 4,599.00 -kr 1,609.00
Inklusive MVA
Den ultimate landeveisskoen med eksepsjonell kraftoverføring, overlegen komfort og ikke minst stil.

> Unik og optimalisert BOA S3-Snap spenne
> Powerline-såle med 15.0 stivhetsindex
> Dyneema Mesh overside
Farge
  • Hvit
  • Svart
  • Grønn
Størrelse

 

Specialized S-Works 7 Landeveissko

Hva karakteriserer den perfekte sykkelsko? Er det en eksepsjonell kraftoverføring? Suveren komfort? Et lekkert design? Svaret er 'Ja' til alt.

Den stiveste og letteste FACT Powerline karbon yttersåle med en stivhetsindeks 15.0, som sørger for maksimal kraftoverføringen i tråkket for optimal ytelse. Ergonomisk designet og vitenskapelig teste BodyGeometry innersåle, som øke kraften ned til pedalene og effektiviteten i tråkkene, samtidig som den redusere risikoen for slitasje og skade.

S-Works 7 Road er konstruert i Dyneema Mesh overside med fireveis stretch og TPU som kan strekkes den ene veien, men gir seg ikke den andre veien. Hvilket gjør landeveisskoen meget formbar, adaptiv og komfortabel uten at rytteren mister kontakten, noe som sørger for at alle krefter blir overført til pedalene.

Og til slutt, unik BOA S3-Snap strammer for rask oppstramming og microjustering på en millimeter som byr på perfekt passform, fullstendig raffinert og eksepsjonell komfortabel Padlock hæl-kappe som er med på å gjøre deg raskere, utbyttbar non slip-hæl under skoene, og Form Fit utforming med romslig tåboks for ypperst komfort.

S-Works 7 Road Landeveissko inneholder alt av detaljerte funksjoner du forventer i en landeveissko, ingen svarveier, bare eksplosiv hastighet og overlegen komfort.

Materialer: Dyneema® Mesh
Såle: FACT Powerline, Stiffness Index 15.0
Strammesystem: BOA® S3-Snap
Vekt: 224g (1/2 pair, Size 42)

0 Artikkel
888818377824
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.