Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak
Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak
Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak
Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak

Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak

Basil
BAS11268
På lager
kr 599.00
Inklusive MVA

Klassisk og moderne sykkelkurv i stål, designet for å enkelt kunne festes til MIK bagasjebrett. Inkludert MIK Adapterplate 

> Designet for MIK bagasjebrett system
> Enkelt klikkes av og på i løpet av sekunder
> Passer til Specialized Turbo Vado og Como bagasjebrett

 

Basil Lesto MIK Sykkelkurv, bak

Basil Lesto er et moderne og avtagbar kurv som festes til MIK bagasjebrett system. Den har godt plass til ryggsekk, skoleutstyr og andre ting, perfekt til både shopping og transport. Kurven leveres med polstret bærebøyle som balanserer kurven fint ved bæring, uansett vekt.

Sykkelkurven er designet for å enkelt festes til ditt MIK (Mounting is Key) bagasjebrett, og er utrolig rask å ta av og på i løpet av sekunder. Kurven kommer med en MIK-plate i bunn som er kompatibel med MIK bagasjebrett. Har ikke sykkelen din MIK bagasjebrettfeste, kan en kjøpe Basil MIK Carrier adapterplate (varenr.: 70170) som festes på eksisterende bagasjebrett.

Lesto sykkelkurv passer til Specialized Turbo Vado og Specialized Turbo Como, som begge er utstyrt med MIK-feste integrert i bagasjebrettet

Materiale: Stål
Dimensjoner: 32 x 41 x 27 cm
Inkludert: MIK Adapterplate

2 Produkter
No reviews

Du liker kanskje også

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.