Aalesund Oljeklede Ona Softrain Jakke

Aalesund Oljeklede Ona Softrain Regnjakke

Aalesund Oljeklede
160-0754-909-2XL
Siste varer på lager
kr 1,299.00
Inklusive MVA
Optimal bekledning som holder deg både tørr og varm, perfekt for den aktive syklisten som vil være aktiv ute, uansett vær.

> Morderne design med refleksdetaljer
> God bevegelighet
> Holder deg tørr og varm
Farge
  • Svart
  • Gul
Størrelse

 

Aalesund Oljeklede Ona Softrain Regnjakke

Sykkelturer foregår ikke bare i solskinn og medvind. Noen ganger pøser det ned, og da er det godt å være utstyrt med tett regntøy.

Ona Softrain regnjakken er laget i ekstra mykt og behagelig materiale med en ekstra god hette som dekker godt, en behagelig fleece som dekker godt i halsen, og flosset innside som gjør at du holder deg både tørr og varm.

Jakken har et morderne design med refleksdetaljer, sidestykke for god bevegelighet, justeringsmuligheter for optimal passform, sveisede ytre sømmer, noen tapede indre sømmer, vannavvisende glidelås, og flosset innside som gjør at du holder deg både tørr og varm.

Ona kolleksjonen er utviklet spesielt for fritidsbruk, og er bygget på den unike kompetansen som Aalesund Oljeklede har innen vanntett yrkesbekledning.

1 Produkter
7058929037716
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.