Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker
Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker
  • Ny
Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker
Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker

Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker

Giro
7097435
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 1,049.00
Inklusive MVA

Giro sine varmeste vinterhanske som kombinerer dobbel dose varme og værbestandighet som ikke tynger deg, perfekt til de kaldeste dagene.

> Vanntette sykkelhansker med pustende ytterskall
> Komfortabelt fleecefôr
> Refleksdetaljer som gjør deg mer synlig i trafikken

Farge
  • Svart
Størrelse

 

Giro 100 Proof Lobster Vinterhansker

Proof 100 er Giro sine varmeste vinterhansker, og er skreddersydd helt ned til minus 10 grader. Hansken er vanntett, og har et pustende ytre skallet med glidelåslomme for håndvarmere. En kombinasjon av DDS vanntett membran og HighLoft Polartec danner en 135 gram isolerende kjerne for maksimal varme, og en superkomfortabel DeepPile fleece på innsiden sørger for at hansken holder på varmen.

Videre er 100 Proof supplert med reflekterende detaljer som øker synligheten i trafikken, et slitesterk AX Suede silikonbelegg på håndflaten for bedre grep uansett føre og borrelås-stramming i håndleddet. Pekefingertuppene bruker berøringsskjermteknologi som lar deg bruke telefonen uten å fjerne hansken.

Konstruksjon: High-loft polartec power fill 135 gram insulation (80% post-consumer recycled), DDS® (direct dry solution)® waterproof membrane
Material, håndflate: 70% polyurethane, 28% nylon, 2% polyester
Material, overhånd: 38% nylon, 30% polyester, 11% cotton, 8% polyurethane, 8% glass beads, 5% elastane
Material, padding: 100% polyester
Padding: Deep-pile fleece lining three-panel design 
Håndflate: Ax suede® echo diamond grip palm
Ekstra: Super fit™ engineered split-finger design, Touchscreen technology™ og Adjustable cuff with hook-and-loop closure

0 Produkter
768686149733
No reviews
Product added to wishlist

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.