Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through
Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through

Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through

Specialized
95122-8302
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 37,999.00
Inklusive MVA

Slitesterk, effektiv og tilpasningsdyktig elektrisk hverdagssykkel med en lav aluminiumsramme, som får jobben gjort dag etter dag. Inkludert bagasje- og skjermfester for en utrolig allsidig pakke.

> Specialized 2.0E motor (50 Nm) og 530 Wh batteri
> Solid 9-delt girsystem og pålitelige hydrauliske skivebremser fra SRAM
> Feste til skjermer, bagasjebrett, støtte og flaksestativ

Farge
  • Beige
  • Grønn
Størrelse

 

Specialized Turbo Tero 3.0 Step-Through

Den nye Turbo Tero er en elektrisk terrengsykkel utstyrt for hverdagsturer. En terrengsykkel som du kan pendle på. En pendlesykkel du kan dra på tur med. En tursykkel som du kan laste opp med det du trenger. Uansett hva du trenger eller hvor du vil, er Turbo Tero 3.0 en ekte superhelt som gjør alt.

Turbo Full Power 2.0E motoren og U2-530 batteriet sitter elegant og sømløst integrert i den brukervennlige og lette aluminiumsrammen, som har en behagelig geometri og lavt innsteg som gjør det enkelt å hoppe på og av sykkelen. Den raske og samstemte motoren firedobler effektiviteten til din egen tråkraft med hjelp av et dreiemoment på 50 newtonmeter, og den har selvfølgelig fortsatt det nesten lydløse driftsdesignet. Bruk Mission Control App via Bluetooth til å deaktivere og låse motoren, slå på tyverialarm, og aktiver motoren igjen ved å bruk en personlig pin-kode.

Det kraftige, låsbare og fullintegrerte 530 Wh batteriet er fult mulig å ta helt av eller låste fast på sykkelen. Med rikelig ekstra wattstyrke i tråkket blir de bratteste stigningene kortvarige og lar deg handle inn dagligvarer, hente barna eller dra på eventyr med ekstra utstyr på sykkelen uten å svette en dråpe. I tillegg kommuniserer batteriet med MasterMind TCD kontrollskjermen, noe som sørger for full oversikt over kjøremodus, hastighet, rekkevidde, batterinivå og mye mer for å maksimere kjørelengden.

For å toppen av alle de innovative funksjonene er denne elsykkelen utstyrt med en rekke slitesterke deler som setter din komfort og sikkerhet øverst, som 9-delt girsystem som levere girene du trenger for å erobre bratte bakker, og Ground Control dekk for ekstra stabilitet og godt grep. Og når bakken peker nedover blir det tryggere med hydrauliske skivebremsene fra Shimano, og sammen med SR Suntour XCM32 dempergaffel med 110 mm vandring som absorberer slitsomme dumper i veien, gjør elsykkelen en super jobb med å holde deg i kontroll.

Turbo Tero 3.0 er utviklet for å skape en sterk, effektiv og tilpasningsdyktig sykkel, satt sammen er resultatet for disse egenskapene glede av å kunne sykle overalt fra by til fjell. Denne elektriske terrengsykkelen kommer med feste til skjermer, bagasjebrett, støtte og flaksestativ, noe som gjør det lett å montere tilbehør, uansett hvor langt eller lenge du planlegger å sykle. Pluss at sykkelen er kompatibelt med barneseter og godkjent for å trekke en sykkelhenger festet til en gjennomgående aksel.
 

TEKNISKE DETALJER
RAMME
E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated & lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount
MOTOR Specialized 2.0E, 50Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal
BATTERI Specialized U2-530, alloy casing, state of charge display, 530Wh
SKJERM MasterMind TCD, w/handlebar remote, built-in anti-theft feature, Bluetooth® connectivity, customizable display pages
GAFFEL
SR Suntour XCM32, 110mm travel, lockout
BREMSER Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm
BAKGIR Shimano Alivio, SGS, 9-speed
KASSETT Shimano CS-HG400, 9-speed, 11-36t
KRANKSETT Custom alloy forged crankarms
KRANKDREV Praxis, 36T, 104BCD
KJEDE KMC e9T, 9-speed w/ Missing Link™
STYRE
Specialized Trail, 6061 alloy, 8-degree backsweep, 6-degree upsweep, 27mm rise, 31.8mm clamp, S 720mm, M-XL 750mm
STEM
Stout 3D-forged alloy, 31.8mm, 6-degree rise
SADEL Rivo Sport, steel rails, 155mm
SETEPINNE Specialized, 6061 alloy, 2-bolt clamp, 0mm setback, 30.9mm
FELG Stout XC 29, 25mm internal width, disc-specific
DEKK Ground Control, 2Bliss Ready, 29x2.35"
TILBEHØR Ringeklokke: Simple bell. Pedaler: Specialized platform pedal.
FARGE Oak Green Metallic / Smoke or White Mountains / Gunmetal

  

STØRRELSESGUIDE SPECIALIZED TURBO TERO
Størrelse S M L XL
Høyde 155 - 165 cm 165 - 178 cm 175 - 185 cm 185 - 195 cm


 

Hjulstørrelse
29"
Motor
Specialized
Batteri
500 - 599 Wh
Rammetype
Trapes
Rammemateriale
Aluminium
Newtonmeter
50 Nm
Sykkelkategori
Halvdemper
0 Produkter
888818749171
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.