• Ny
Woom Now 6 Barnesykkel, 20/26

Woom Now 6 Barnesykkel, 20/26

Woom
5010002110060
Siste varer på lager
kr 10,999.00
Inklusive MVA

En sykkelrevolusjon fra Woom, en fullutstyrt urban sykkel med bagasjebrett foran, et innovativt rammedesign, 20" framhjul og 24" bakhjul for barn fra syvårsalderen og oppover.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt
> Innovative rammedesignet med bagasjebærer og mindre framhjul
> microSHIFT 8-delt girsystem

Farge
  • Grønn

 

Woom Now 6 Barnesykkel, 20/26

Den revolusjonerende Woom Now forandrer den minst inspirerende sykkelturen til skolen til noe gøy. Det innovative designet, smarte løsninger og komfortable ballongdekk gir en behagelig sykkelopplevelse som gir gode grunner til å velge sykkelen som fremkomstmiddel. Last opp skolesekken på bagasjebrettet, denne sykkelen har gode sykkelegenskaper til og med når den er tungt lastet.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt: sykkelen veier kun 11.8 kg
> Geometri utviklet for større barn
> Ergonomisk bremsehender og girvelger utviklet for små hender
> Hydrauliske skivebremser fra Promax med 140 mm bremseskiver
> microSHIFT 8-delt girsystem, 28T krankdrev og 11-32T kassett
> Bredt aluminiumsstyre og ultrakomfortabelt sykkelsete
> Schwalbe Big Apple ballongdekk med RaceGuard punkteringsbeskyttelse
> Fult utstyrt med alt du trenger, som bagasjebærer, ringeklokke, LED-lys foran og bak, skjermer, pedaler og støtte

Mer detaljer for sykkelentusiaster:

Opplev full kontroll og full oversikt med innovative rammedesign, og sammen med bagasjebrettet og det mindre forhjulet sørger Woom Now 6 for at tyngdepunktet holdes lavt og gir sykkelen selvtillitsbyggende kontroll. Et ultramykt sete og bredt styre gir en komfortabel sittestilling, samtidig som den oppreiste posisjonen gir deg svært god oversikt over omgivelsene.

Innovative rammedesign med lav med et tyngdepunkt, mindre framhjul og oppreist posisjonen, og en lett aluminiumsgaffel designet for å gi smidig håndtering under last, sørger for god balanse, stabil og forutsigbar håndtering, god oversikt over trafikkbildet og en morsom sykkelopplevelse. Til og med når den er opplastet med tunge skolesekker på bagasjebrettet.

Kraftige hydrauliske skivebremser fra Promax med 140 mm bremseskiver både foran og bak, designet for å gi overmenneskelig bremsekraft med liten innsats og gir en kontrollert oppbremsing, til og med på vått føre. Bakre bremseskive er godt beskyttet for å hindre skader fra utilsiktede uhell som for eksempel under parkering. Begynnervennlig utveksling med microSHIFT 8-delt girsystem, 28T krankdrev og 11-32T utveksling bak. Ergonomiske bremsehendler og girvelger som er utformet for barns små hender. 

Bredt aluminiumsstyre med ergonomisk utforming, og 15° bakovervinkling som gir en naturlig og avslappende stilling for armene. Woom Ergogrip med smal, barnevennlig diameter og ergonomisk overfalte. Ultrakomfortabelt sykkelsete som er ergonomisk utformet med tanke på barnets alder, absorberer ikke vann og har forsterkede materiale på sidene. Schwalbe Big Apple ballongdekk med RaceGuard punkteringsbeskyttelse, førsteklasses brede dekk med naturlig demping takket være stort luftvolum og reflekterende stripe på sidevegger for økt synlighet i mørket.

Woom Now 6 er fult utstyrt med alt du trenger: Et frontmonterte bagasjebrettet med integrerte festestropper gir gode stilpoeng og scorer høyt på funksjonalitet, med plass til skolesekk, gymbag eller skateboard. Ved å flytte lasten til fronten av sykkelen blir sykkelen langt mer kontrollbar enn ved bruk av tradisjonell bakmontert bagasjebærer. Integrert i rammen finner du en ID-bag som kan benyttes for oppbevaring av essensielle eiendeler som nøkler og mobiltelefon. Gi sykkelen ditt eget særpreg ved å designe egen "plakat" som kan monteres i ID-baggen.

Ballongdekk som leverer naturlig demping og holder sykkelen rolig selv over brostein. Dekkene er laget med ekstra punkteringsbekyttelse og er brede, slik at du til og med kan sykle over trikkeskinner uten å riskere å bli sittende fast. Integrerte lykter både foran og bak, utstyrt med kraftige LED-lys. Lyktene drives av av førsteklasses navdynamo slik at du slipper å tenke på lading av batterier. Ringeklokke som er integrert i håndtaket på en diskret og stilfull måte og betjenes enkelt ved å vri på en del av håndtaket. Den er så enkel å nå at man ikke engang trenger å løfte fingeren. Det har aldri vært tryggere å varsle fotgjengere om at du er på vei forbi. Ekstra brede skjermer som beskytter deg mot vannsprut under våte forhold. Skjermene er bygget solide og har stag i kraftig stålkonstruksjon. Skjermsettet holder både deg og sykkelen rene.

Utstyrt for et urbant miljø

> Rammemonterte aluminiumsstativ designet for stabilitet, integrerte festestropper og avtagbar underdel i plast
> Integrert ringeklokke lar deg holde begge hendene på styret til enhver tid
> Fastmonterte LED-lys med parkeringsfunksjon (hvit foran og rød bak) som lades med en førsteklasses Shutter Precision SD-8 navdynamo, og integrerte reflektorer i LED-lysene sørger for at du blir sett fra flere retninger
> Brede og holdbare skjermer som beskytter godt mot vannsprut
> Flate pedaler med godt grep, utstyrt med gule reflekser.
> Robust midtmontert støtte

Vekt: 11.8 kg
Vektbegrensning: 100 kg, inkludert sykkel, syklist og last
Aldersgruppe: 7 - 11 år
Høyde: 125 - 147 cm

 

RAMMESETT
Ramme Lettvekts 6061 aluminium av høy kvalitet
Gaffel Lettvekts aluminiumsgaffel, 1 1/8" gaffelrør
BREMSER
Bremser Hydrauliske skivebremser fra Promax med 140 mm bremseskiver både foran og bak
DRIVVERK
Girvelger microSHIFT DS85-8
Bakgir microSHIFT M26S
Kassett Kassett med 11-32 tenner
Krankdrev Narrow/Wide krankdrev med 28 tenner
Kranksett Lette, smidde aluminiumskranker (130mm) med smal Q-faktor
Kranklager Forseglet kranklager
COCKPIT
Styre Bredt aluminiumsstyre med ergonomisk utforming, 15° bakovervinkling, sandblåst og anodisert i svart, bredde: 600mm, høyde over stem: 34mm
Styrelager Integrert 1 1/8", forseglede kulelager, integrert styrelagerklemme fra Ahead
Holker Woom Ergogrip med smal, barnevennlig diameter, ergonomisk overfalte, bredere ytredel for bedre beskyttelse og Lock-On feste
Stem Stem av smidd aluminium, 40 mm / +15°, avrundet design med innfelte bolter, to sekskantbolter fester styret til stemmet, integrert stjerneskrue og låsebolt
Sadel Ergonomisk utformet med tanke på barnets alder, absorberer ikke vann og forsterket materiale på sidene
Setepinne Anodisert setepinne i aluminium med markering for minimumsdybde og posisjon
HJUL
Felger Lettvekts aluminiumsfelger
Framnav Shutter Precision SD-8 navdynamo
Baknav Aluminium med forseglede kulelager
Dekk Schwalbe Big Apple ballongdekk med RaceGuard punkteringsbeskyttelse, foldbart 20" / 26" x 2.15"
TILBEHØR
Lys Fastmonterte LED-lys med parkeringsfunksjon (hvit foran og rød bak) som lades med en førsteklasses Shutter Precision SD-8 navdynamo, og integrerte reflektorer i LED-lysene sørger for at du blir sett fra flere retninger
Bagasjebrett Rammemonterte aluminiumsstativ designet for stabilitet, integrerte festestropper og avtagbar underdel i plast
Skjermer Brede og holdbare skjermer
Ringeklokke Integrert ringeklokke
Støtte Robust midtmontert støtte
Pedaler Flate pedaler med integrerte gule reflekser
Verktøy Unbrakonøkler (3mm, 4mm, 5mm) for stem, setepinne og hjul, og 15mm fastnøkkel for feste av pedaler

1 Artikkel
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.