Woom 6 Barnesykkel, 26
Woom 6 Barnesykkel, 26
Woom 6 Barnesykkel, 26
  • Ny
Woom 6 Barnesykkel, 26
Woom 6 Barnesykkel, 26
Woom 6 Barnesykkel, 26

Woom 6 Barnesykkel, 26

Woom
121374
Ikke på lager
kr 7,499.00
Inklusive MVA

Barnesykkel med 26" hjul, optimalisert geometri, 8-delt girsystem, og lette terrengdekk for de beste egenskapene og sykkelopplevelsene.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt
> Geometri utviklet for større barn
> Sram 8-delt girsystem

Farge
  • Rød
  • Grønn
  • Blå

 

Woom 6 Barnesykkel, 26

Woom 6 Original er en juniorsykkel med 24" hjul og har optimalisert geometri for å gi forbedrede egenskaper og sykkelopplevelser. Sykkelen er utstyrt med 8 gir og har lette terrengdekk som gir barnet mulighet til å utforske skogen, samtidig som de fungerer ypperlig til sykling på asfalt og grus. Woom 6 er den perfekte linken mellom barnesykler og voksensykler.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt: sykkelen veier kun 9.1 kg
> Geometri utviklet for større barn
> Bremsehendler utviklet for små hender, hendlene kan enkelt justeres
> Lettbetjente V-bremser
> Sram 8-delt girsystem

Mer detaljer for sykkelentusiaster:

Lett og sterk aluminiumsramme med begynnervennlig geometri med 24" hjul og naturlig kjørekarakteristikk. Ekstremt lav innstegshøyde, lav minimumshøyde for sete, lang akselavstand, tilgivende geometri og styrebegrensning som eliminerer overstyring. Sykkelen er satt opp for å gi maksimal stabilitet, eksemplarisk balanse og lettbetjente bremser som bygger selvtillit.

Sykkelen har to Mini V-bremser håndbremser som er tilpasset små barnehender, og har justerbare hendler slik at god bremsekontroll oppnås. Begynnervennlig utveksling med Sram 8-delt girsystem, 32T krankdrev og 11-32T utveksling bak.

Stålgaffel designet for å gi enkel og naturlig styring. En liten gummiring er koblet mellom ramme og gaffel, som sørger for økt stabilitet og gjør det lettere å holde en rett linje, samtidig som den hindrer full rotasjon av styret. Lette, smidde krankarmer i aluminium med 95mm lengde og lav Q-faktor (avstand mellom beina).

Bredt og lett aluminiumsstyre med ergonomisk utforming for å gi bedre kontroll. Det justerbare styret har god høyde som sikrer en oppreist sittestilling, og smal diameter som passer godt for små barnehender. Smale holker for små hender, med grepsvennlig overflate og diamantmønster. Endeplugger i gummi gir ekstra demping og økt beskyttelse. Lang setepinne i aluminium med merke for maksimallengde, som leverer gode justeringsmuligheter for setehøyde. Aldersspesifikk og ergonomisk utformet sykkelsete, som er forsterket på siden for å gi økt slitestyrke når sykkelen lenes mot vegg. 

Superlette Soopa-Doopa-Hoops aluminiumsfelger med smale aluminiumsnav, som gir ekstra rom og mulighet for lav Q-faktor. Hjulene monteres med 5mm unbrakonøkkel. Kenda Small Block 1.5 x 26 ballongdekk med lav profil og lav vekt gir god demping, rulleegenskaper og masser av grep. Slangene har Schrader-ventiler.

Vekt:
9.1 kg
Aldersgruppe: 10 - 14 år
Høyde: 140 - 165 cm

 

RAMMESETT
Ramme Lett og sterk A-6061 aluminum
Gaffel Lett stålgaffel med 1" styrerør
BREMSER
Bremser To Mini V-bremser håndbremser
DRIVVERK
Drivverk Lette, smidde krankarmer i aluminium med 130mm lengde og lav Q-faktor (avstand mellom beina). 8-delt utveksling med 32T foran og 11-32T bak
Girvelger 1x8 gir, SRAM X4 girskifter
COCKPIT
Styre Lett aluminiumsstyre med ergonomisk utforming, smal diameter på 19 mm, bredde på 520 mm
Styrelager Semi-integrert 1" styrelager med forseglet lager, laget i stål og aluminium
Holker Smale holker for små hender
Stem Smidd aluminium, 40 mm, +10°, festes til styret med to 6mm bolter
Sadel Aldersspesifikk og ergonomisk utforming
Setepinne Anodisert setepinne i aluminium med merke for maksimallengde
HJUL
Felger Superlette Soopa-Doopa-Hoops aluminumsfelger. Hjulene monteres med 5mm unbrakonøkkel.
Dekk Kenda Small Block 1.5 x 24 ballongdekk
TILBEHØR
Pedaler utstyrt med plastpedaler
Verktøy 1x5mm unbrakonøkkel for hjulmontering, 1x6mm unbrakonøkkel for stem, 15 fastnøkkel for pedaler

 

9120083725889
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.