Woom 2 Barnesykkel, 14
Woom 2 Barnesykkel, 14
Woom 2 Barnesykkel, 14
  • Ny
Woom 2 Barnesykkel, 14
Woom 2 Barnesykkel, 14
Woom 2 Barnesykkel, 14

Woom 2 Barnesykkel, 14

Woom
121352
Siste varer på lager
kr 4,599.00
Inklusive MVA

Den minste Woom barnesykkelen med pedaler, perfekte for overgang fra balansesykkel uten pedaler til skikkelig sykkel.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt
> Geometri utviklet for de aller minste barna
> Bremsehendler utviklet for små hender

Farge
  • Gul
  • Lilla

 

Woom 2 Barnesykkel, 14

Woom 2 er den minste sykkelen med pedaler i merkets Original-serie. Sykkelen har 14" hjul, geometri tilpasset små barn og er en av våre mest populære barnesykler. Sykkelen har flat setevinkel, korte krankarmer og lavt plassert krankhus slik at barnet alltid kan nå ned til bakken uten å miste balansen. Woom 2 er den perfekte sykkelen for overgang fra balansesykkel uten pedaler til skikkelig sykkel og gir barnet alle forutsetninger for å få en bratt læringskurve, selv uten bruk av støttehjul.

> Høykvalitetskomponenter med lav vekt: sykkelen veier kun 5.3 kg
> Geometri utviklet for de aller minste barna
> Bremsehendler utviklet for små hender, hendlene kan enkelt justeres
> Begrenset svingutslag hindrer overstyring av framhjul
> Lettbetjente V-bremser

Mer detaljer for sykkelentusiaster:

Lett og sterk aluminiumsramme med begynnervennlig geometri, 14" hjul og naturlig kjørekarakteristikk. Ekstremt lav innstegshøyde, lav minimumshøyde for sete, lang akselavstand, tilgivende geometri og styrebegrensning som eliminerer overstyring. Sykkelen er satt opp for å gi maksimal stabilitet, eksemplarisk balanse og lettbetjente bremser som bygger selvtillit.

Sykkelen har to Mini V-bremser håndbremser som er tilpasset små barnehender, og har justerbare hendler slik at god bremsekontroll oppnås. Bakbremsen er utstyrt med myke, grønne bremseklosser som gir god bremsekraft selv ved små utslag på bremsehendelen. De hardere, svarte bremseklossene på framhjulet gir trygg innbremsing og redusert sjans for låsing av framhjul. Bremsehendlene har samme farge som tilhørende bremseklosser. Pedalbremsen kan bygges om ved hjelp av Freewheeling Kit, slik at kun håndbremsene er aktive.

Aluminiumsgaffel designet for å gi enkel og naturlig styring. En liten gummiring er koblet mellom ramme og gaffel, som sørger for økt stabilitet og gjør det lettere å holde en rett linje, samtidig som den hindrer full rotasjon av styret. Lette, smidde krankarmer i aluminium med 80 mm lengde og lav Q-faktor (avstand mellom beina). Begynnervennlig utveksling med 25T krankdrev og 16T drev bak.

Bredt og lett aluminiumsstyre med ergonomisk utforming for å gi bedre kontroll. Det justerbare styret har god høyde som sikrer en oppreist sittestilling, og smal diameter som passer godt for små barnehender. Smale holker for små hender, med grepsvennlig overflate og diamantmønster. Endeplugger i gummi gir ekstra demping og økt beskyttelse. Lang setepinne i aluminium med merke for maksimallengde, som leverer gode justeringsmuligheter for setehøyde. Aldersspesifikk og ergonomisk utformet sykkelsete, som er forsterket på siden for å gi økt slitestyrke når sykkelen lenes mot vegg. 

Superlette Soopa-Doopa-Hoops aluminumsfelger med smale aluminiumsnav, som gir ekstra rom og mulighet for lav Q-faktor. Hjulene monteres med 5mm unbrakonøkkel. Kenda Small Block 1. 5 x 14 ballongdekk med lav profil og lav vekt gir god demping, rulleegenskaper og masser av grep. Slangene har Schrader-ventiler.

Vekt:
5.3 kg
Aldersgruppe: 3 - 4.5 år
Høyde: 95 - 110 cm

 

RAMMESETT
Ramme Lett og sterk A-6061 aluminum
Gaffel Lett aluminiumsgaffel med 1" styrerør
BREMSER
Bremser To Mini V-bremser håndbremser, samt fotbrems
DRIVVERK
Drivverk Lette, smidde krankarmer i aluminium med 80 mm lengde og lav Q-faktor (avstand mellom beina). Begynnervennlig utveksling med 25T krankdrev og 16T drev bak
COCKPIT
Styre Lett aluminiumsstyre med ergonomisk utforming, smal diameter på 19 mm, bredde på 470 mm
Styrelager Semi-integrert 1" styrelager med forseglet lager, laget i stål og aluminium
Holker Smale holker for små hender
Stem Smidd aluminum, 40mm, +10°, festes til styret med to 6mm bolter
Sadel Aldersspesifikk og ergonomisk utforming
Setepinne Anodisert setepinne i aluminium med merke for maksimallengde
HJUL
Felger Superlette Soopa-Doopa-Hoops aluminumsfelger. Hjulene monteres med 5mm unbrakonøkkel.
Dekk Kenda Small Block 1,5"x14 ballongdekk
TILBEHØR
Pedaler utstyrt med plastpedaler
Verktøy 1x5mm unbrakonøkkel for hjulmontering, 1x6mm unbrakonøkkel for stem, 15 fastnøkkel for pedaler

 

1 Artikkel
9120083725711
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.