Joes No-Flats ECO 125ml Antipunkteringsvæske

Joes No Flats ECO 125ml Antipunkteringsvæske

Joes No Flats
40802
Ikke på lager
kr 149.00
Inklusive MVA
Den ultimate guffen utviklet for terrengsyklister som ønsker å kjøre med lavt trykk for optimalt grep, perfekt for bruk i Tubeless Ready dekk eller for å konvertere dekk til tubeless.

> Tetter punkteringer opptil 6 mm
> Fungerer helt ned til 20 minus.
> Fri for Ammonium, Latex og proteiner

 

Joes No Flats ECO 125ml Antipunkteringsvæske

Genialt produkt som fylles inn i slangen eller UST-dekket, der væsken effektivt forhindrer punkteringer fra torner, glass og lignende.

ECO Sealant er fri for Ammonium, Latex og proteiner, noe som gjør at tetningsmassen ikke skader felgen, er mer behagelig å jobbe med og man unngår risiko for allergisk reaksjon. Joes No Flats ECO er et miljøvennlig valg.

Antipunkteringsvæsken forsegler og hindrer luftlekkasjer fra sideveggen og felgovergang på innsiden av dekket, samtidig som den effektivt tetter punkteringer opptil 6 mm mens du kjører. I tillegg etterlater ikke guffen noe klebrige rester i dekket, og fungerer helt ned til 20 minus.

For effektiv og vedvarende punkteringsbeskyttelse, tilføy ny sealent en gang i året. Unngå CO2 ved oppsett og luftpåfylling da det fører til nedsatt funksjon av guffen.

No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.