• -kr 300.00
Specialized Spirita Landeveissko Dame

Specialized Spirita Landeveissko, dame

Specialized
61015-6136
Siste varer på lager
kr 699.00 kr 999.00 -kr 300.00
Inklusive MVA
Effektive og superlette landeveissko ideell for enhver kvinnelig veientusiast som leter etter enkel stil og rimelig ytelse.

> Stivhetsindeks 6.0
> Body Geometry kompresjons støpt såle og hælkappe
> Smale Velcro-stropper med borrelås
Farge
  • Hvit
Størrelse

 

Specialized Spirita Landeveissko, dame

Denne damespesifikke landeveisskoen har en yttersåle konstruert i glassfiberforsterket nylon med stivhetsindeks 6.0 laget for å være moderat stiv, og SlipNot teknologi og holdbart gummibelegg under helen gjør deg tryggere når du går med skoen.

Spirita er laget i myk og slitesterk overdel i syntetisk lær som leverer optimal beskyttelse, og mesh innlegg som sikrer smidig passform, høy komfort og gode pusteegenskaper.

Spirita er designet med damespesifikk form sørger for en naturlig og komfortabel passform, og anatomisk Body Geometry innleggssåle og hælkappe som støtter og holder foten i posisjon ved å optimalisere posisjonen mellom hofte, kne og fot. Noe som gir forbedrer utholdenheten, økt kraft, overlegen komfort og forebygge skader.

Landeveisskoen strammes til med tre kraftige og smale Velcro-stropper med borrelås for komfortabel og sikker passform, har reflekterende detaljer bakpå hælen for høy synlighet, og passer 3-bolt standard landeveisklosser.

1 Artikkel
719676114248
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.