• Ny
Hestra Windbreaker Tracker 5-finger...

Hestra Windbreaker Tracker 5-finger Sykkelhansker

Hestra
39460_100100-11
På lager
kr 699.00
Inklusive MVA

Ventilerende hansker for sykling om høsten eller våren. Det tynne Gore-Tex Infinium fôret stopper kjølig vind, og elastisk stretch polyester i håndflaten sørger for et godt grep rundt styret. Windbreaker Tracker er en allsidig modell som passer like godt til hverdagssykling som utforsking i terrenget.

> Vindtett, ventilerende og vannavisende
> Fingertupper i berøringskompatibelt materiale
> Reflekterende detaljer

Farge
  • Svart
Størrelse

 

Hestra Windbreaker Tracker 5-finger Sykkelhansker

Windbreaker Tracker er en kort og relativt stram sykkelhanske for skiftende vær og kjølige temperaturer, som fungere like utmerket ufor i skogen som i urban sykling.

Sykkelhanskene har et tynt fôr i microfleece med Gore-Tex Infinium som beskytter hendene dine mot vind, samtidig som de ventilerer ut fuktighet fra hånden. Den øvre delen av hanskene er laget av vannavisende polyamid, mens den elastisk stretch polyesteren i håndflaten følger håndens bevegelser. 

De skjermkompatible fingertupper lar deg svare på telefonen, administrere sykkelcomputeren eller se på klokken uten at å måtte ta av deg hanskene. Perfekt for hverdagspendling, men også like behagelig for gå- eller løpeturer og andre utendørsaktiviteter på den kjølige delen av året.

> Vindblokkerende og vannavisende materialer
> Værbestandig og pustende polyamid
> Fingertupper i berøringskompatibelt materiale
> Elastiske mansjett håndleddet
> Reflekterende detaljer
> Tåler maskinvask

2 Produkter
7332904117953
No reviews

Du liker kanskje også

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.