Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5
Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5
Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5
Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5

Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5

Maxxis
07224
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 799.00
Inklusive MVA

Downhilldekk bygget for å utmerke seg raskt over alt, og sammen med punkteringsbeskyttende sidevegger og MaxxGrip eller MaxxTerra gummiblanding har man holdbarheten og grep under kontroll.

> Wide Trail (WT), optimalisert for 30-35 mm felg
> 3C MaxxGrip (3CG) eller MaxxTerra (3CT) gummiblanding
> Tubeless Ready (TR)
> DH (Downhill), DD (Double Down) eller EXO+ punkteringsbeskyttelse

versjon

 

Maxxis Minion DHR II Dekk, 27.5

Et av Maxxis mest populære og kjørte dekk gjennom tidene. Det utlimative grepet for tørre og semi-tørre forhold har gjort dette til en legende i sin egen tid. Trippel Compound forener alle egenskapene for å kunne sykle fortest mulig. Myke sideknaster sørger for kantgrep i svingene og harde midtknaster står for lav rullemotstand og god bremseeffekt. Fordekket er konstruert for lav rullemotstand og ekstremt sidegrep.

Wide Trail (WT): Beregnet på brede felger. WT sørger for at profilen på dekket er optimalt selv på brede felger. For at du skal få maks utbytte av dekkets mønster er det viktig at ikke dekket blir for rundt eller for firkantet i profilen. WT bør benyttes hvis felger er 30-35 mm innvendig.

EXO+ Protection: Kombinerer Silkshield og EXO Protection. Silkshield er et innlegg som er lagt under gummien i hele dekket, og gir en meget god punkteringsbeskyttelse. EXO er et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper. Så med EXO+ får du virkelig det beste fra to teknologier innen punkteringsbeskyttelse.

DH (Downhill): Downhill sidevegg-beskyttelse bruker 60 TPI casing material kombinert med dutyl innlegget som er i bruk på dekk ment for DH for å gi dekket mer tabilitet og hindre snakebite og skader på felgen. 

Tubeless Ready (TR): Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.

3C Triple Compound: En trippel bummiblanding med en hardere gummi innerst og to mykere gummier fordelt utover i dekket gir desidert best grep og bremseeffekt! Den harde gummien inne i knastene gir ekstra støtte og holdbarhet. Et Triple Compound dekker dyrere, men det holder til gjengjeld mye lenger også. 3C brukes både på landevei og MTB, og det finnes tre forskjellige modeller av 3C for terrengsykkel avhengig av bruksområde.

MaxxGrip (3CG): Dette er den mykeste gummiblandingen for best mulig grep og minst mulig sprett. Laget i hovedsak for utfor, men finnes også i de mest aggressive Endurodekkene.

MaxxTerra (3CT): Medium gummiblanding designet for Sti- og Endurobruk. Den har en mykere gummiblanding enn det MaxxSpeed har og dermed bedre grep, men ruller likevel bedre enn dekk med MaxxGrip.

Treads Per Inch (TPI): Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

Artikkel: 07489: (27.5X2.40WT/3CG/TR/DH), 07224: (27.5X2.40WT/3CT/TR/EXO+), 07235: (27.5X2.80/3CT/TR/EXO+)
Størrelse: 27.5X2.40WT / 27.5X2.80
ETRTO: 61-584 / 71-584
TPI: 60 (DH) / 120 (DD, EXO+)
Foldbart: Ja
Vekt: 1190 gram / 900 gram / 1065 gram
Utgave: 3C MaxxGrip (3CG) eller 3C MaxxTerra (3CT)
Maks trykk: 50 PSI / 35 PSI
Teknologi: 3C MaxxGrip (3CG) eller MaxxTerra (3CT) Triple Compound, EXO+ Protection, DH (Downhill sidevegger), DD (Double Down sidevegger), TR (Tubeless Ready), WT (Wide Trail)
Farge: Sort
Disiplin: Enduro / Downhill

Hjulstørrelse
27.5"
Dekktype
Terrengdekk
0 Produkter
4717784034232
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.