Maxxis Assegai TR 3C MaxxTerra Dekk
Maxxis Assegai TR 3C MaxxTerra Dekk
Maxxis Assegai TR 3C MaxxTerra Dekk
Maxxis Assegai TR 3C MaxxTerra Dekk

Maxxis Assegai Dekk, 29

Maxxis
07164
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 899.00
Inklusive MVA
Endurodekk bygget for å utmerke seg raskt over alt, og sammen med punkteringsbeskyttende sidevegger og 3C MaxxTerra eller MaxxGrip gummiblanding blir et raskt dekk enda raskere!

> Wide Trail (WT), optimalisert for 30-35 mm felg
> 3C MaxxGrip (3CG) eller MaxxTerra (3CT) gummiblanding
> Tubeless Ready (TR)
> DH (Downhill), DD (Double Down) eller EXO+ punkteringsbeskyttelse
versjon

 

Maxxis Assegai Dekk, 29

Maxxis Assegai dekk er oppkalt etter spydet som brukes av Zulu-befolkningen i Sør-Afrika. Greg Minnaar, som er født og bosatt i Sør-Afrika, syntes det var et passende navn på et dekk som er klar til å ta opp kampen mot tiden ned de bratteste fjellsidene. De høye knottene trenger gjennom støv og løs skogsbunn for å finne grep, men mønsteret tilbyr også støtte og hold på våte røtter og steiner. Mens andre dekk stort sett utmerker seg under visse forhold, er den nye Maxxis Assegai bygget for å sykle nærmest overalt!
 
Wide Trail (WT): Beregnet på brede felger. WT sørger for at profilen på dekket er optimalt selv på brede felger. For at du skal få maks utbytte av dekkets mønster er det viktig at ikke dekket blir for rundt eller for firkantet i profilen. WT bør benyttes hvis felger er 30-35 mm innvendig.
 
EXO+ Protection: Kombinerer Silkshield og EXO Protection. Silkshield er et innlegg som er lagt under gummien i hele dekket, og gir en meget god punkteringsbeskyttelse. EXO er et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper. Så med EXO+ får du virkelig det beste fra to teknologier innen punkteringsbeskyttelse.
 
DH (Downhill): Downhill sidevegg-beskyttelse bruker 60 TPI casing material kombinert med dutyl innlegget som er i bruk på dekk ment for DH for å gi dekket mer tabilitet og hindre snakebite og skader på felgen. 
 
DD (Double Down): Double Down sidevegg-beskyttelse bruker butyl innlegg, men benytter seg av to lag med 120TPI, som minsker vekten i forhold til DW60 utfordekkene. Perfekt til Enduro.
 
Tubeless Ready (TR): Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.
 
3C Triple Compound: En trippel bummiblanding med en hardere gummi innerst og to mykere gummier fordelt utover i dekket gir desidert best grep og bremseeffekt! Den harde gummien inne i knastene gir ekstra støtte og holdbarhet. Et Triple Compound dekker dyrere, men det holder til gjengjeld mye lenger også. 3C brukes både på landevei og MTB, og det finnes tre forskjellige modeller av 3C for terrengsykkel avhengig av bruksområde.
 
MaxxGrip: Dette er den mykeste gummiblandingen for best mulig grep og minst mulig sprett. Laget i hovedsak for utfor, men finnes også i de mest aggressive Endurodekkene.
 
MaxxTerra: Medium gummiblanding designet for Sti- og Endurobruk. Den har en mykere gummiblanding enn det MaxxSpeed har og dermed bedre grep, men ruller likevel bedre enn dekk med MaxxGrip.
 
Treads Per Inch (TPI): Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.
 
Artikkel: 07164: (29X2.50WT/3CG/TR/DH), 07188: (29X2.50WT/3CG/TR/DD), 07718: (29X2.50WT/3CG/TR/EXO+), 07169: (29X2.50WT/3CT/TR/EXO+)
Størrelse: 29X2.50WT
ETRTO: 63-622
TPI: 60 (DH) / 120 (DD/EXO+)
Foldbart: Ja
Vekt: 1334 gram / 1306 gram / 1140 gram / 1125 gram
Utgave: 3C MaxxGrip (3CG) eller 3C MaxxTerra (3CT)
Maks trykk: 60 PSI / 50 PSI
Teknologi: 3C MaxxGrip (3CG) eller MaxxTerra (3CT) Triple Compound, EXO+ Protection, DH (Downhill sidevegger), DD (Double Down sidevegger), TR (Tubeless Ready), WT (Wide Trail)
Farge: Sort
Disiplin: Enduro / Downhill
Hjulstørrelse
29"
Dekktype
Terrengdekk
0 Artikkel
4717784033488
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.